Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Vår franske avdeling i Paris

Hurtigoversetter - for alle dine oversettelser til og fra fransk.

Fra hjerte av kjærlighetsbyen Paris tilbyr oversetterbyrået Hurtigoversetter oversettelser til og fra fransk. Vi samarbeider kun med kyndige oversettere som er franske morsmålsbrukere. Og ikke nok med det; fra vårt kontor blant besøkende «turtelduer» arbeider vi med et stort team av spesialister innen de aller fleste emneområder.

Spesialisert i alt fra vin til vitenskap

Hurtigoversetter har juridiske oversettere, ekspertise innen idrett, politikk, historie, litteratur, utdanning og vitenskap, filosofi, kulinariske kunster, turisme, og så klart vin. Vi kan ikke komme på et eneste emne der oversetterne våre mangler ekspertise. Erfaringen deres ser du tilbake i våre franske oversettelser som naturligvis er av høyeste rang.

Konkurransedyktige priser

Prisene er det heller ikke noe å klage på. Takket være en programvare som vi spesielt har utviklet for oversettelsesmarkedet kan vi effektivt håndtere administrasjon og fakturering. Det holder kostnadene nede, og gjør at vi kan konsentrere innsatsen på din franske oversettelse, istedenfor på sekundære ting. Har du et spørsmål? Våre norske og engelsktalende prosjektledere vil gi råd og vink tilpasset ditt spesifikke behov.

2018-01-24T10:30:48.4358934Z
Fatima Vangen
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send Fatima en e‑post
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo