Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Vi skriver gjerne under på en fortrolighetserklæring.

Fortrolighet

Hurtigoversetter behandler daglig fortrolige dokumenter som anbud, årsrapporter, kontrakter, upubliserte artikler og avhandlinger. Disse inneholder personlige og sensitive opplysninger som ikke må komme på avveie. For å sikre optimal beskyttelse av dokumentene tar vi alltid relevante juridiske og tekniske forholdsregler.

Full diskresjon

Vi stiller meget strenge krav til diskresjon, og alle våre oversettere har undertegnet en fortrolighetserklæring. Om ønskelig signerer vi gjerne en fortrolighetserklæring, hvor vi garanterer at innholdet i dokumentet kun blir sett av oss og oversetteren (fullt beskyttet fra ubudne tredjeparter). Dette kan vi garantere ettersom vi utelukkende benytter oss av interne, pålitelige IT-systemer, i motsetning til dagens sky-tjenester som eies av store, globale nettselskaper.

Sikker oppbevaring av data

Hurtigoversetter er en av bransjens fremste aktører på sikker oppbevaring av data, så med oss kan du alltid føle deg helt trygg. Vi tilbyr i tillegg ulike løsninger for sikker (kryptert) overføring av elektroniske dokumenter, både før og etter oversettelsen.

2019-11-13T10:58:25.2121530Z
May-Linn Anker Andersen
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send May-Linn en e‑post
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo