Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Flerspråklig oversettelse

Flerspråk oversettelse.

Vi har oversatt til 26 forskjellige språk samtidig.

Hurtigoversetter er ditt lokale oversettelsesbyrå med ekspertise innen flerspråklig oversettelse. Det betyr at vi kan oversette til flere språk samtidig! Med mer enn 4.200 morsmålsoversettere tilgjengelig i vår frilanserdatabase, verden om, kan vi oversette til nesten alle språk og alle fagområder. Hver og en av disse er fageksperter innen et spesifikt emne. Vi har ekspertise innen medisin, økonomi, HR, jus, teknikk, salg, markedsføring, litteratur og film bare for å nevne noe.

Kunder som har fått utført flerspråklige oversettelser!

For et markedsføringsbyrå oversetter vi regelmessig reklametekster til 15 språk. Flamsk, engelsk, tysk, fransk, (Frankrike), fransk (Belgia), portugisisk, norsk, spansk, italiensk, svensk, tyrkisk, ungarsk, dansk, tsjekkisk, polsk og gresk. For dette oppdraget bruker vi alltid faste oversettere.

For en bedrift som produserer brødmiksere oversetter vi regelmessig til ti språk. Siden kunden kontinuerlig gir oss oppdrag har vi tilbudt dem en fast redusert pris per språk.

Vi oversetter også for nye kunder. Nylig kontaktet et større arkitektbyrå oss som ønsket sin nyeste design oversatt til 26 språk, og det i en fei.

2018-01-24T10:33:38.4586394Z
Olivier Falk-Rønne
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send Olivier en e‑post
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo