Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Engelsk til tysk oversettelse

Engelsk til tysk oversettelse.

Vi hjelper deg med oversettelsen fra engelsk til tysk og omvendt.

Trenger du en rask og nøyaktig oversettelse fra engelsk til tysk? Da er oversettelsesbyrået Hurtigoversetter det rette stedet for deg. Takket være et omfattende nettverk av sertifiserte oversettere med tysk som morsmål, finner vi raskt én som passer perfekt for din tekst. Vi har ekspertise innen politikk og styringsverk, kultur, litteratur, idrett, journalistikk, medisin, transport og logistikk, luft og vann, reise og mye mer.

Kontorer i ulike land

Kvalitet trenger ikke alltid å koste deg skjorta. Med en pris på NOK 1,31 per ord er vi rimeligere enn de aller fleste. Visste du forresten at Hurtigoversetter har søsterkontorer i mange ulike land i og utenfor EU? I Tyskland for eksempel har vi kontorer i Köln, Berlin, Dresden, Frankfurt, Hamburg, München, Hannover eller Nürnberg. Det gjør oss til ekte Tyskland-kjennere.

Engelsk teknisk manual eller kokebok til tysk

Enten oversettelsen til tysk gjelder en engelsk teknisk manual, en pressemelding eller en kokebok så har vi den nødvendige ekspertisen. Vi har et globalt nettverk av tyske oversettere med fagkompetanse innen de aller fleste områder. Enhver oversettelse gjennomgår en såkalt lokalisering. Det betyr at teksten tilpasses lokale forhold. Du trenger altså ikke å være redd for det ferdige produktet.

2021-02-15T16:38:26.0278299Z
Olivier Falk-Rønne
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send Olivier en e‑post
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo