Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Engelsk oversettelse

Kontakt oss i dag for et konkurransedyktig pristilbud på engelske oversettelser.

Oversettelser til og fra engelsk

Hurtigoversetter har lang erfaring med å oversette ulike teksttyper til og fra engelsk. Faktisk er engelsk det mest forespurte språket. Per i dag har vi mer enn 300 engelske morsmålsoversettere parat! Disse utfører kyndige oversettelser innen de fleste fagområder. Om ikke det er nok, vi har også en lokalavdeling i hjertet av London. Det betyr at vi har lokalkunnskapen du trenger for å lykkes i Storbritannia.

Enkelt å bestille oversettelser
Hurtigoversetter er kjent for å være fleksibel og løsningsorientert. Hos oss er ingenting umulig. Enten du er en global bedrift som ønsker hjemmesiden oversatt til alle verdens språk eller en privatperson som trenger et vitnemål oversatt. Vi sørger for at oppdraget alltid skreddersys etter dine spesifikke behov.

For næringslivet oversetter vi daglig arbeidsrelaterte dokumenter som kontrakter og personalhåndbøker til og fra engelsk. Vi påtar oss også spesifikke teksttyper innen felt som turisme og reiseliv, reklame, markedsføring og finans, for å nevne noe.

Bedrifter og offentlige etater med jevnlige behov for oversettelser til og fra engelsk kan kontakte oss for å inngå en gunstig rammeavtale.

Rask levering til en billig penge

Våre engelske oversettere jobber både om kvelden og i helger. Det er mulig i og med at de er bosatt i forskjellige tidssoner verden om. Det garanterer alltid raske leveranser. For oversettelse fra norsk til engelsk er vår normal pris NOK 1,56 per ord.

For privatpersoner har vi registrert et økende behov for statsautoriserte oversettelser av vitnemål, attester og andre dokumenter i forbindelse med skole, arbeid, utveksling og lignende, i tillegg til juridiske og medisinske dokumenter. For sertifiserte oversettelser gjelder andre priser.

Studenter kan be om å få en studentrabatt (visse betingelser gjelder). Uansett, mottar nye bedriftskunder alltid en velkomstrabatt!

2018-01-24T11:03:48.3815322Z
Fatima Vangen
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send Fatima en e‑post
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo