Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Vår engelske avdeling i Storbritannia

Hurtigoversetter - for alle dine oversettelser til og fra engelsk.

Vårt britiske oversettelsesbyrå i London er rett sted ved oversettelser til og fra engelsk. Vi har et stort nettverk av spesialiserte oversettere parat. Disse er utelukkende engelske morsmålsbrukere (britisk engelsk eller amerikansk engelsk) og har fagkunnskap innen de aller fleste områder. Trenger du en oversettelse fra for eksempel norsk til engelsk? Vi kan også korrekturlese denne. Det sikrer topp kvalitet, terminologi og språkbruk.

Konkurransedyktige priser

Vi baserer prisene våre på antall ord i teksten. Vår pris for oversettelse fra norsk til engelsk eller vice versa er NOK 1,56 per ord. Trenger du ikke oversettelsen i en fei? Da kan vi muligens gi ekstra rabatt i forbindelse med lengre leveringstid. Haster det fryktelig derimot kan det forekomme et hastetillegg.

Oversetter innen alle områder

Vårt byrå håndterer oversettelser fra norsk til engelsk og vice versa innen følgende fagområder: jus, økonomi, teknikk, IT, medisin, EU-relaterte emner, (vitenskapelig) forskning og generell markedsføring. Vi har spesialister for hvert av disse fagområdene. Det betyr at du trygt kan lene deg tilbake å avvente en perfekt oversettelse med rett bruk av terminologi.

2018-01-24T10:31:39.0582179Z
May-Linn Anker Andersen
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send May-Linn en e‑post
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo