Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Dari oversettelse

Kontakt oss i dag for et pristilbud på oversettelse til eller fra dari.

Oversettelser til og fra dari

Hurtigoversetter har mange dyktige morsmålsoversettere som oversetter til og fra dari. Disse er i tillegg spesialister innen ett eller flere fagfelt. Slik er du sikret rett kompetanse for din tekst. Med vårt brede og verdensomspennende nettverk av oversettere kan vi enkelt håndtere alle typer oppdrag, uansett størrelse og kompleksitet.

Språket dari

Dari er det lokale navnet på variasjoner av persisk som tales og skrives i Afghanistan. Det tilhører den indoeuropeiske språkfamilien, som er en samling av flere hundretalls europeiske språk, i tillegg til flere språk fra Sør- og Sentral-Asia. Språket har røtter langt tilbake i historien, og har påvirket flere av språkene omkring de persisktalende landene. Dari er derimot et spesielt språk, ettersom det av mange anses for kun å være et skriftspråk. Den muntlige fremstillingen av språket har mange fasetter, der regler for skriftspråket ikke er gjeldende.

Pris på oversettelse til dari?

Våre oversettere er bosatt i hele verden. Det gjør det mulig for oss å utnytte tidssonene. I tillegg er det normalt i oversetterbransjen å jobbe både kvelder og i helgen. For deg betyr det at vi alltid kan levere raskt, om nødvendig. For oversettelser fra norsk til dari er vår pris NOK 2,62 per ord. Prisen er først og fremst basert på antall ord i teksten som skal oversettes. Det er likevel faktorer som kan påvirke totalprisen opp eller ned. For større mengder tekst og mye repetisjon kan prisen synke. På den annen side kan språkkombinasjon, leveringsfrist og kompleksitet påvirke den oppad.

2018-12-24T13:13:35.3045791Z
Olivier Falk-Rønne
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send Olivier en e‑post
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo