Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Oversettelser til og fra kanadisk

Canadisk flagg

Kontakt oss i dag for et konkurransedyktig pristilbud på canadiske oversettelser.

Hurtigoversetter har i mange år bistått norske bedrifter og privatpersoner i språkjungelen Canada. Vi har erfarne morsmålsoversettere innen alle store fagfelt, og garantert kompetansen du trenger! Vi baserer tilbudet på dine ønsker og behov, og tilbyr både fleksible løsninger og hurtig levering.

Kanadiske språk

Canada har to offisielle språk, fransk og engelsk, men hver provins kan selv bestemme om de ønsker å være tospråklige eller ha ett hovedspråk. Det har ført til store språklige skiller i landet, slik som vi ser tendenser til i for eksempel Belgia, til tross for at det føres en aktiv språkpolitikk for å motvirke disse effektene. Den fransktalende provinsen Quebec, som er den eneste kanadiske provinsen med fransk som hovedspråk, har ved flere anledninger avholdt folkeavstemninger rundt hvorvidt provinsen bør løsrive seg fra de engelskdominerende områdene av Canada.

Få et uforpliktende prisestimat!

Ta kontakt med en våre hyggelige prosjektledere på e-post, ved å ringe 21 52 02 53 eller 51 22 38 50, eller benytt tilbudsskjemaet til høyre. Vi svarer deg alltid innen én time!

Våre kanadiske oversettere jobber kvelder og helger. Dette er mulig i og med at våre oversettere er bosatt i forskjellige tidssoner, noe som garanterer raske leveranser. For oversettelse fra norsk til engelsk er vår pris NOK 1,56 per ord.

2019-11-20T15:43:20.0931475Z
Olivier Falk-Rønne
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send Olivier en e‑post
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo