Bengalsk oversettelse

Kontakt oss i dag for et konkurransedyktig pristilbud på bengalske oversettelser.

Oversettelser til og fra bengalsk

Hurtigoversetter har et stort nettverk av erfarne, bengalske morsmålsoversettere innen et hav av fagfelt. Sjansen er derfor stor for at vi har akkurat den rette oversetteren med den rette kompetansen til din tekst. Vi gjør en uforpliktende vurdering av oppdraget ditt helt kostnadsfritt – uansett størrelse.

Det bengalske språket (bengali)

Dette språket, også kjent som bengali eller bangla, har en historie som beviser at språk er verdt å kjempe for. Språkbevegelsen kjempet for anerkjennelse av språket bengalsk, noe som spilte en sentral rolle i løsrivelsen av Bangladesh som en suveren stat på midten av 1990-tallet. Bengalsk faller inn under språkgruppen indoeuropeisk/østindoarisk og er det offisielle språket i Bangladesh. Språket er morsmål for over 122 millioner mennesker i Bangladesh, noe som utgjør 98 % av befolkningen. Det bengalske språket strekker seg også utenfor landegrensene, og de mange dialektene av språket snakkes – og skrives – av over 200 millioner mennesker, noe som plasserer språket på en 7. plass på listen over verdens mest talte språk. Med et eget alfabet, utallige dialekter og grammatikk som skiller seg fra det talte språk, stilles det meget høye krav til hver enkelt oversetter. Kvalitetssjekken har Hurtigoversetter allerede gjort for deg.

Hva koster en oversettelse til bengali?

Våre amhariske oversettere jobber kvelder og helger. Dette er mulig i og med at de er bosatt rundt omkring i forskjellige tidssoner, noe som gjør det mulig for oss å levere raskt. For oversettelse fra norsk til bengali er vår pris NOK 2,30 per ord. Prisen på oversettelser er først og fremst basert på antall ord i teksten som skal oversettes. Det finnes likevel ulike faktorer som kan påvirke totalprisen i din favør, dette gjelder blant annet større ordmengder og repetisjoner. På den annen side kan i noen tilfeller språkkombinasjon, leveringsfrist og kompleksitet påvirke prisen oppad.

2018-01-24T11:00:12.3031620Z

Nadia Ritz
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo