Aserbajdsjansk oversettelse

Kontakt oss i dag for et konkurransedyktig pristilbud på aserbajdsjanske oversettelser.

Oversettelser til og fra aserbajdsjansk

Hurtigoversetter har et svært kvalifisert nettverk av aserbajdsjanske morsmålsoversettere som oversetter mellom norsk og aserbajdsjansk. Til sammen dekker de en rekke spesifikke fagområder, slik som jus, medisin, finans og mye mer. Kontakt oss for mer detaljert informasjon.

Det aserbajdsjanske språket (turki)

Aserbajdsjansk, også kalt azeri, er det offisielle språket i landet Aserbajdsjan. Aserbajdsjansk er et tyrkisk språk som stammer fra den østtyrkiske oghuz-dialekten. I dag snakkes aserbajdsjansk av omtrent tredve millioner mennesker, hovedsakelig i Aserbajdsjan, men også i Nord-Iran og i et par andre områder i de omkringliggende landene. Språket har tidligere benyttet seg av både det arabiske, kyrilliske og det latinske alfabetet. I dag brukes det latinske alfabetet etter tyrkisk modell, mens det arabiske alfabetet fremdeles brukes visse steder i Iran.

Hva koster en oversettelse til azeri?

Våre aserbajdsjanske oversettere jobber kvelder og helger. Dette er mulig i og med at de er bosatt rundt omkring i forskjellige tidssoner, noe som gjør det mulig for oss å levere raskt. For oversettelse fra norsk til azeri er vår pris NOK N,aN per ord. Prisen på oversettelser er først og fremst basert på antall ord i teksten som skal oversettes. Det finnes likevel ulike faktorer som kan påvirke totalprisen i din favør, dette gjelder blant annet større ordmengder og repetisjoner. På den annen side kan i noen tilfeller språkkombinasjon, leveringsfrist og kompleksitet påvirke prisen oppad.

2018-01-24T10:59:59.2457946Z

May-Linn Anker Andersen
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo