Arabisk oversettelse

Kontakt oss i dag for et konkurransedyktig pristilbud på arabiske oversettelser.

Oversettelser til og fra arabisk

Hurtigoversetter tilbyr kostnadseffektive kvalitetsoversettelser mellom norsk og arabisk. Vi benytter oss utelukkende av morsmålsoversettere med fagekspertise innenfor sitt bransjefelt. Vi kan derfor håndtere alle slags tekster, helt uavhengig av form og størrelse. Vi er tross alt kjent for fleksible løsninger og rask levering!

Det arabiske språket

Arabisk er et semittisk språk i den afroasiatiske språkfamilien – faktisk er arabisk verdens mest talte semittiske språk. Arabisk er det mest utbredte språket i store deler av Midtøsten og Nord-Afrika, og det offisielle språket i landene Irak, Syria, Libanon, Jordan, Kuwait, Bahrain, Saudi-Arabia, Jemen, Sudan, Egypt, Libya, Tunisia, Algerie, Marokko, Mauritania, De forente arabiske emirater og i palestinske områder. Totalt har over 200 millioner mennesker arabisk som morsmål. For majoriteten av verdens muslimer er dette i tillegg et religiøst språk, ettersom koranen opprinnelig ble skrevet på klassisk arabisk.

Hva koster en oversettelse til arabisk?

Våre arabiske oversettere jobber kvelder og helger. Dette er mulig i og med at de er bosatt rundt omkring i forskjellige tidssoner, noe som gjør det mulig for oss å levere raskt. For oversettelse fra norsk til arabisk er vår pris NOK 1,80 per ord. Prisen på oversettelser er først og fremst basert på antall ord i teksten som skal oversettes. Det finnes likevel ulike faktorer som kan påvirke totalprisen i din favør, dette gjelder blant annet større ordmengder og repetisjoner. På den annen side kan i noen tilfeller språkkombinasjon, leveringsfrist og kompleksitet påvirke prisen oppad.

2018-01-24T10:59:36.9063082Z

Nadia Ritz
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo