Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Oversettelse av AdWords-kampanjer

Finsk AdWords-kampanje

Dette er en av våre finske Internett kampanjer.

Ønsker du å kapre nye kunder på Internett? Vel da kan online markedsføringsprogrammet Google AdWords være en enkel løsning for din bedrift. Hurtigoversetter har lang erfaring med oversettelser av Internett reklamekampanjer. Vi er faktisk selv aktiv bruker av Google AdWords, og det fungerer bra for oss i kampen om kundene. Det betyr at vi enkelt kan oversette dine kampanjer også.

Fagoversettere tar jobben

Vi stiller hele vår frilanserdatabase med 4.200 morsmålsoversettere tilgjengelig for ditt oversettelsesprosjekt. Det betyr at vi kan oversette til nesten alle språk og innen alle fagområder. Visste du at Hurtigoversetter skreddersyr ethvert oppdrag til ditt behov? For dette oppdrag bruker vi naturligvis oversettere med ekspertise innen oversettelse av online reklamekampanjer. Disse oversetter også bannere, reklameannonser og annonsetekster.

2018-12-24T12:34:04.8096118Z
May-Linn Anker Andersen
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send May-Linn en e‑post

Det er utfordrende tider for mange av våre kunder, både nye og faste. Vi står klare til å tenke sammen med dere, for å finne gode og effektive løsninger for alle deres oversettelsesoppgaver, og holder åpent som normalt.

American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo