Vi tilbyr internasjonale forretningsoversettelser innen alle fagområder

Vi støtter deg med profesjonelle oversettelser for dine aktiviteter i utlandet.

Forretninger i ulike deler av verden

Hurtigoversetter har et bredt nettverk av oversettere verden om. Det som kjennetegner disse er kyndighet. Alle har nemlig avsluttet en oversetterutdannelse, og det i tillegg til å ha spesialistkunnskap innen et ekstra fagområde. Ingen språk eller fagområder er derfor for vanskelige for oss.

Internasjonale oversettelser

Hurtigoversetter har nødvendig kompetanse i alle verdensdeler. Ikke bare generell språkkunnskap men dybdekjennskap innen grenene av såkalte hovedspråk. Ta for eksempel fransk. Det er ikke bare i Frankrike man snakker fransk. Det gjør de også i Belgia og mange andre land. Vi har språkeksperter som kan oversette til belgisk fransk også. Det samme gjelder naturligvis engelsk. Så trenger du en oversettelse til britisk engelsk eller amerikansk engelsk så har vi den rette oversetteren parat.

Globalt oversettelsesbyrå

Våre oversettere er på bakken i Nord-Amerika, i Sør-Amerika, Europa, i Asia og på det afrikanske kontinentet. Det betyr at vi kan oversette til og fra språk som: urdu, japansk, kurdisk, spansk, norsk, finsk og mange flere. Siden stadig flere bedrifter tenker internasjonalt øker også oversettelsesbehovet deretter. Hurtigoversetter bygger derfor ut virksomheten sin for å kunne tilfredsstille den globale etterspørselen av kvalitetsoversettelser.

2018-01-24T10:53:49.3648270Z

May-Linn Anker Andersen
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo